accommodatie in Toscane vakantie huurwoningen boerderijen

Podere Torremozza oase van rust in het binnenland

Accommodatie in ToscaneOase van rust in het binnenlandhuurwoningen boerderijen
TuscanEnglishDeutschFrancaisNederlandsItaliano
villa accommodatie
villa's te huur in Toscane

De appartementen bevinden zich op de eerste en tweede verdieping van de boerenhoeve. Elk appartement heeft zijn eigen stijl en is smaakvol ingericht op een wijze die de specifieke Toscaanse architectuur accentueert. Er is veel aandacht besteed aan de keuken en de badkamer; ieder appartement is voorzien van magnetron, kookgerei, broodroosters, haardrogers, etc. Vanuit elk raam ontvouwen zich vergezichten over ongerepte natuur, glooiende heuvels die her en der bezaaid zijn met olijfbomen. Ook zijn er heel wat terrassen en tuinen om zich te ontspannen.

appartementen in Toscane

La Civetta (2/4 personen) 45 m2

Appartementen La Civetta

Een zeer romantisch verblijf met geweldig uitzicht vanuit ieder raam. Knus gelegen onder de dakrand van de toren op de tweede verdieping. Woon- en eetkamer met goed uitgeruste keuken (voorzien van kookplaat en koelkast) en een of twee divanbedden. Tweepersoons slaapkamer en badkamer met douche.


Il Falco (2/3 personen) 45 m2

Appartementen Il Falco

Gelegen aan de andere kant van de toren op de tweede verdieping. Dit appartement biedt een indrukwekkend uitzicht over het landgoed; het uitzicht daarop over de terracotta dakpannen van de boerenhoeve is een ansicht gelijk. Het appartement bestaat uit een woon- en eetkamer met goed uitgeruste keuken (voorzien van kookplaat en koelkast) en een of twee divanbedden, met daarbij een tweepersoons slaapkamer en een badkamer met douche.


Il Melograno (2 personen) 42 m2

Appartementen Il Melograno

Gelegen op de eerste verdieping kijkt dit uit op de tuin. Snuif de geur op van bloeiende lavendel, terwijl u naar de zonsondergang kijkt ... Het appartement beschikt over een woon - en eetkamer met een goed uitgeruste keuken (voorzien van kookplaat en koelkast) en een divanbed. Tweepersoons slaapkamer en badkamer met douche.


Appartementen Il Nido

Il Nido (2 personen) 40 m2

Een huiselijk nestje, uitkijkend over de kastanjebossen. Ingang op de eerste verdieping.Het heeft een woon- en eetkamer met een goed uitgeruste keuken (voorzien van kookplaat en koelkast); er is een tweepersoons slaapkamer en een badkamer met douche.


Appartementen Il Castagno

Il Castagno (4 personen) 60 m2

Dit appartement heeft twee tweepersoons slaapkamers met elk hun eigen badkamer en douche. Ideaal voor twee stellen of voor een gezin. Er is een woon- en eetkamer met goed uitgeruste keuken (voorzien van kookplaat en koelkast) en een divanbed. Gelegen op de eerste verdieping met een prachtig uitzicht over de tuinen en het zwembad.


Toscane vakantiehuurwoningen
up > Intro - Photos - Apartments - Booking - Events - Local info - Map - Links <
www.tuscany-farmhouse-holiday.com - Alle rechten voorbehouden 2005-
- (0039) 338 8072113
Webmaster: