accommodatie in Toscane vakantie huurwoningen boerderijen

Podere Torremozza oase van rust in het binnenland

Accommodatie in ToscaneOase van rust in het binnenlandToscane vakantie
TuscanEnglishDeutschFrancaisNederlandsItaliano
huurwoningen

Binnen...

Achter oude stenen muren gaat een ruim interieur schuil dat hedendaags comfort combineert met de kenmerkende Toscaanse
tegelvloeren en plafonds met balken. Een gewelfde ingang leidt naar een aangename ontvangsthal en een overdekte loggia. In het vroege zonlicht is dit een idyllisch plekje voor een rustig ontbijt.
Op koelere avonden kunnen onze gasten in de warme en gezellige atmosfeer van de lounge “Il Salotto” met zijn open haard, een aperitivo bestellen aan de bar dan wel zich in een hoekje nestelen met een goed boek uit onze kleine bibliotheek. Loop eens binnen in de ruimte van onze eigen antieke olijfpers. Die is nog steeds in gebruik, en eind november/begin december kunt u zo u wilt meehelpen met de olijfoogst. Maak kennis met eeuwenoude methoden om olijven te verwerken. Er is trouwens geen betere manier om versgeperste olijfolie te proeven dan met brood, geroosterd op een houtvuur! Onze olijfolie en andere eigengemaakte producten en plaatselijke wijnen zijn beschikbaar voor de verkoop. Aan de andere kant van de boerderij bevindt zich “La Limonaia”, in de winter de plaats waar onze citroenbomen overwinteren, maar ‘s zomers een terras waar u zich kunt ontspannen en waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht en de schitterende zonsondergang.


walkingfarmhousehorse riding horse ridingwalkinghorse ridinghorse riding horse ridingwalkinghorse ridinghorse riding

boerderijen

Buiten...

Het landgoed Podere Torremozza staat qua gebied en ligging garant voor volledige ontspanning en privacy. Vanaf de boerenhoeve is er een heel ver doorlopend terras met een pergola vol wijnranken. Een heerlijke plaats om uitgebreid te tafelen, maar voor de ontluikende kunstenaar ook een ideale plek om inspiratie op te doen. Een tweede terras leidt naar ons zwembad (6 x 13 m.) en biedt van daar uit een spectaculair uitzicht op de boerenhoeve en op de tuinen. Van hier af kan men een wandeling maken door een gebied van uitgestrekte bossen en zondoorstoofde olijfgaarden.


appartementen in Toscane
up > Intro - Photos - Apartments - Booking - Events - Local info - Map - Links <
www.tuscany-farmhouse-holiday.com - Alle rechten voorbehouden 2005-
- (0039) 338 8072113
Webmaster: